You're Just Not You Anymore

Jag blir så ledsen när en människa som betytt världen för mig, nu för tiden bara innebär besvikelse och bråk.
Jag hade en bra dag, riktigt bra dag. Amar har fått en liten dotter, jag ska få åka till Amsterdam över helgen och jag googlade lägenheter i Sydney. Nu skulle jag kunna börja gråta för minsta lilla.

Lyckas du förstöra det här för mig, kommer jag lägga mig ner och dö

Kommentarer
Postat av: Kimiees-Här kan du läsa om mitt skitroliga liv som tonåring i Eskilstuna.

sv; kul att du fortfarande kommer ner i spagat! :D vad roligt! :D hur gammal är du nu? :) min mamma och mormor håller också på med det :) mamma är helt crazy, går på händer i trappor och sådant haha :D vart gick du någonstans? :D

jag skulle bli jätteglad om du ville rösta på mig i veckansbloggtävlingen :) jag är nummer 4 och länken finns på min blogg :) självklart så länkar jag ALLA som röstat om jag vinner :D kraaam!

2010-09-14 @ 21:37:47
URL: http://kimiees.blogg.se/
Postat av: Matilda

Haha ja och jag kände för att skicka iväg ett sms till en mysig kille och tvinga honom komma hem till mig trots att klockan var ganska mycket och han skulle jobba dagen efter och jag gå i skola ;)För övrigt vet jag vad du pratar om, minsta lilla kan förstöra en hel dag. Jag ska tänka på dig och hålla tummarna för att det blir bättre!

2010-09-14 @ 22:52:45
URL: http://luckyfutures.blogg.se/
Postat av: tiny

Det där är faktiskt Dalarna, Borlänge närmare bestämt. Vid dalälven. Har varit en kaos helg och det var grymt skönt att sitta där. Vars i dalarna är ditt tänkar ställe? :)

Relationer som förändras till det sämre är sjukt tråkigt :(

2010-09-15 @ 01:38:01
URL: http://tinyprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0