Schh...

Vilken jävla helvetes dag...ni vet en sån dag man bara önskar kunde låtit vara!

Efter jobbet tog jag bussen(som var sen) in till Dublin, tog ut pengar och väntade på bussen till flygplatsen(som var sen) som fastnade i trafiken(och blev ännu mer sen) och kom till flygplatsen bara för att få reda på att incheckningen stängt fem minuter tidigare. Dvs, jag kom för sent! Kunde strypt mig själv just då. Skrev ett SMS till Frugan coh Maddo, sen stängde jag av mobilen de närmsta sex timmarna.

Var länge sen jag varit så anti mig själv, men idag var det riktigt jobbigt.
Satt på bussen hem igen och jag fick verkligen koncentrera mig själv för att inte göra nåt dumt. När jag väntade på bussen, jag letade efter bråk. Om jag låter väskan stå lite för långt ut i gångbanan, kanske någon sparkar på den. Gyllene biljett! Och jag har stört mig så mycket på Irland och allt som har med Irland att göra idag. Nu är jag 100% säker på att de är det fulaste folket, irländare.

Försökte lugna ner mig med lite Smashing Pumpkins på väg hem. Det lyckades förhindra att jag varken blev förbannad eller ledsen. Mest lite apatiskt, när man inte vet hur man ska bete dig. Men det vet jag hur man handskas med iaf. Så fort jag kom hem, stängde jag in mig på sovrummet och gömde mig under täcket. Fan, jag skulle ju till Amsterdam. Så jäkla arg på mig själv.

Lyckades iaf övertala mig själv att knalla över till grannarna på kvällen och få lite rum att andas. Var riktigt mysigt. Nu är det sova och hoppas på en bättre morgondag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0