Fucking Spiderman!

En eloge till mina underbara grannar och vänner!
Tjugo minuter innan bussen in till Dublin gick idag, kommer det ännu en sån där muterad monster spindel springandes emot mig. Jag sitter i soffan och spindeln springer in, under soffan. Dvs-Malin hoppar upp ur soffan, springer ut ut lägenheten och ställer sig utanför på gräsmattan, skakandes och i ren panik. Vem ska hon ringa? Vem ska fixa det här? Hon inser att mobilen ligger i soffan, den hon just hoppat ut ur. Så efter någon minut tar hon mod till sig och går in igen, kliver upp på vardagsrums bordet och sträcker sig efter mobilen. Men alltid full koll på läget. Ringer alla som bor i närheten, men ingen svarar.

Så jag springer över till grannen, Sebastian tvingas med och jag ger honom order om att hitta spindeln. Flytta på soffan, riv ned tapeterna...hitta spindeln! Men spindeln är borta och jag känner hur tårarna är på väg. För det är verkligen monster spindlar!

Men jag åker iväg till skolan och ber Maddo lite snällt om hjälp. Hon lovar att gå över och leta och jag känner att jag kan andas lite lättare. I bussen på väg hem igen, ringer Mads och berättar den tråkiga nyheten att de inte hittar spindeln. Börjar nästan gråta igen. Sen hör jag Danne börja skrika och skratta lite chockat - De hittade spindeln. Nu är den död och bortkastad. Vart vet jag inte, skulle inte klara av att se den. Men jag var hemma i 3 minuter innan jag bjöd in mig själv till grannen Johan och hans öl.

För det spelar ingen roll. Spindeln kan vara död och upp eldad. Jag hoppar fortfarande omkring, öppnar en dörr och går sakta in för att inte bli överraskad, skakar och sitter ihopkrupen i soffan och det kliar överallt. Pulsen rusar och jag har noll koncentration. När blev jag så rädd? Så tack för ölen, Johan! Om ett tag borde jag kunna somna!

Kommentarer
Postat av: Kimiees-Här kan du läsa om mitt skitroliga liv som tonåring i Eskilstuna.

sv; jag med! verkar så himla mysiga :D

2010-09-21 @ 10:14:45
URL: http://kimiees.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0