Are We There Yet?

Hmm, en kort promenad för att visa Maddo fölet slutade med en något längre promenad och taxi från grannkommunen? Brukar bli så när vi beger oss ut på hurtigrutt, taxi tillbaka för vi har ingen aning om vart vi är. Vi skulle ju bara gå lite längre upp på vägen och titta på hästarna... Det kändes som att vi skulle komma ut på nåt bra ställe. Icke! Vi kom fram till en korsning där vi antingen kunde gå mot Maynooth eller åt Cellbridge. Inget utav namnet låter bra. Så jag ringde frugan och han bara skrattade åt oss. På nåt konstigt sätt hade vi lyckats ta småvägar fulla av söta hästar och hamnat en mil bort? Vi tog oss till tågstationen bara för att precis ha missat tåget hem, så vi satte oss ned och ringde taxi. Men nästa gång vi ska till Tesco blir det promenad dit.



Finns risk att den här lilla pollen kommer flytta till Cluain Dara i framtiden. Var någon som fick Maddos hjärta att smälta.

Nu gör det härligt ont i fötterna så det blir ett varmt bad med hårinpackning, ansiktsmask, tända ljus, Mp3 och en bok. Sen en film och gömma sig under täcket. En bra dag idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0