What ABout Last Year

Två och en halv timme kvar på jobbet, solen skiner och jag har planer för kvällen. Börjar känna resfebern komma nu. Eller resfeber kanske man inte kan kalla det, men det börjar pirra i magen och under fötterna. Har liksom lite svårt att sitta still och försöka koncentrera mig på jobbet. I morgon kväll flyger jag hem till Sverige!
Så ikväll ska jag bada och bli ren, strutta runt med en öl i handen och packa och sjunga. Prova kläder och vara sådär tjejig och antagigen stå och pussa mot spegeln. Kommer säkert inte kunna sova inatt heller av två orsaker. Kollade igenom bloggen vad jag gjorxde förra året den här tiden:

Took The Trunk To Antwerpen

Kommer ihåg det så bra. Den där tunga jäkla resväskan och dom där hemska trapporna som gav mig blåmärken på hela benen. Men det var lite magiskt. Jag fick fylla på min garderob i min alldeles egna lägenhet i Antwerpen. Första gången jag skulle bo ensam och i en stor stad som dessutom var utomlands och jättemysig. Det var riktigt varmt den dagen och jag kände mig faktiskts några centimeter längre.

Jag kommer antagligen inte somna förrän sent inatt, för jag kommer vara så sprallig och tänka på hur hårt jag ska krama alla. Det är en orsak. Den andra komme rinte vara lika trevlig. Men det behöver jag lite öl för att berätta om. Det var ju den sista natten för alla dessa år sen


Kommentarer
Postat av: Malin

HAh härliiigt :D vad roliigt

2010-06-22 @ 16:54:56
URL: http://mhellsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0