Let Me Help You!

Gud va skönt med en riktig dag igen!
Har gått hela helgen och känt mig icke klapp vänlig. Värst var nog igår. Vet inte vad som hände, men jag blev helt plötsligt allergisk mot andra människor. Försökte vara social men det gick helt enkelt inte. Flydde in till Dublin där det Var Street Performance World Championship. Dock en besvikelse då jag tänkt mig en massa breakdance och pojkar i mössa. En jäkla massa folk som trängdes med barnvagnar och clowner på styltor som gjorde trix. Men visst fanns det en hel del ögongodis, dock ingen i mössa. Men jobbigast var nog att bara för att det var Street Performance, verkade alla konstiga människor anse sig ha rätten att tigga eller överfalla en. Har aldrig stött på så många weirdos som i söndags och dom valde helt fel dag att tracka mig på. Fick några muttrande kommentarer men jag gav lika många tillbaka, och kanske någon mer. Jag hade faktiskt en Mp3 av en orsak.

Men idag kom jag till jobbet och det fanns en massa arbete att göra. Glömde till och med bort att ta lunch, och det var så underbart, haha! Äntligen människa igen! Efter jobbet var tanken att jag skulle ta mig ut och motionera lite. Hängde upp tvätten och fic lov att lyssn aklart på min Chris Cornell låt. Slutade så här:



Istället kom Maddo förbi och vi lekte IT tekniker ett tag och skruvade isär våra laptops. Tyckte det var dags att rensa så man slipper riskera brännsår varje kväll med datorn i knäet. Var riktigt roligt faktiskt och jag kände mig smart. Vi behöver inte gå vidare in på det, haha!



Två dagar kvar att jobba, men jag räknar bara en.
Sen kommer mamma och Tinis och hämtar mig på Arlanda

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, det borde väl finnas på internet att ladda ner?:D

2010-06-22 @ 11:00:53
URL: http://mhellsen.blogg.se/
Postat av: amanda

aa håller med dig =D

jaha varför bor du där? =P

vad trevligt, hoppas det bara blir fin väder då ^^

2010-06-22 @ 11:36:18
URL: http://hertismandis.blogg.se/
Postat av: - Alexandra!

sv: Usch då, trist! Vad var besvikelsen med deras liveframträdande? =/

2010-06-22 @ 12:39:59
URL: http://ninjafruit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0