Why Not A HouseBoat?

Haha, gissa om jag blev rädd i morse när jag vaknade...
Kom ju hem så tidigt, så jag passade på att leka lite med smink. Sen däckade jag i sängen och upptäckte att jag odlat mustach under natten. Det var tur att jag inte försov mig, kunde ha blivit pinsamt att springa ut till taxin utan att tittat i spegeln.

Fick veckans bästa jobb idag av Frugan, att titta efter boende åt honom i Amsterdam. Han åker på onsdag och blir borta i några månader, så jag fick äran att leta efter bra lägenhet i centrala Amsterdam. Min tröja är helt blöt av allt dregglande över mysiga lägenheter och kanaler. Försökte övertala honom att hyra en husbåt, men han var inte så intresserad? Jag vill ju åxå dit...



Har fått datum nu för begravningen, så jag får åka hem två dagar tidigare. Ska se om jag kan boka om biljetten. Känns bra. Vill hem och låta allt sjunka in och försöka inse att det faktiskt hänt. För som det är nu får man attacker när inget stämmer, och andra sekunden förnekar man ästan att han är borta. För jag har ju inga "bevis" på att han är borta. Har inte sett något eller varit med resten av familjen och tröstat. Har bara pratat med dem över telefon och det är långt ifrån samma sak. Så det ska bli skönt, även om begravningar är det värsta jag vet.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0