VNV Nation

Japp!

Jag är en nypiercad Malin, stolt ägare till en septum piercing :)

I söndags var jag i Belgien, Waregem, för att gå på konsert. En konsert jag längtat efter i år men aldrig trott jag skulle få gå på. Det var Gothic festival och VNV-Nation skulle spela.

Dagen började med att vi hälsade på Frugans föräldrar som dagen till ära hade köpt svarta servetter. Jag har aldrig träffat dem innan, och hans mamma trodde jag var Goth. Haha, så sött av henne! Blev bjuden på vin och pizza och sen var det kalas hemma hos hans syster med hela tjocka släkten. Var jättekul att träffa alla och leka med hans brorson. Efter kalaset var det grillning med hans kompisar. Trevligt folk, men dom var lite dåliga på att prata engelska. Tur dom bjöd på sprit iaf, haha!




Men sen var det stora ögonblicket framme. Dagen till ära, hade jag tagit på mig blåjeans och min färggladaste topp! Allt för att passa in bland allt svart, rött och syntetiskt! Nej, det var väl inte riktigt planerat att sticka ut så i mängden. Tänkte inte alls på festivalen när jag packade. Men det gjorde jag, det kan jag garantera!



Vi hamnade längst framme vid scenen, bara 3m bortfrån stängslet. Men ville vi kunde vi lätt ställa oss allra längst fram. Blev riktigt imponerad över alla Goth människor, för de var helt underbara konsert kamrater. Ingen trängdes eller knuffades, utan alla stod och dansade och njöt istället. Så jäkla coolt!

Man tror inte att de två killarna i VNV ska se så...gubbiga ut! Men det gör dom. men dom e bra, riktigt bra! Några låtar dom körde fick hjärtat att slå fem slag fler i sekunden och jag trodde nästan jag dog för ett tag. Jag hade förväntat mig mycket och dom levererade enligt önskemål! Jag dröp av svett men vad gjorde väl det? Det gick att kramas ändå!





Nej, riktigt bra var det!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0