Vårkänslor

Nåt e galet…solen har lyst i flera dagar nu och det är riktigt vårigt ute. Sätter ju fart på vårkänslorna och man får lust att springa runt o sparka bakut på gräsmattan. Helt underbart! Men jag antar att regnet borde dyka upp vilken sekund som helt nu. Jag bor ju trots allt på Irland!

Har känt mig riktigt nyttig idag och beställt nya konton åt en massa folk och trixat. Inte lätt att hålla koll på alla olika formulär och vad som ska fyllas i och beställas var. Men nu e jag klar. Ska kolla igenom lite träningsmaterial för i morgon e det träning som gäller hela dagen. Det är kul att ge träning men det e jobbigt. Jag e helt slut efter en dag. Inget mot vad jag kommer vara ikväll dock.  Har ju köpt springskor och de måste ju användas. Måste bara komma på vart jag ska springa för att undvika att möta människor. Kommer vara knallröd i ansiktet och med snor i halva ansiktet, så jag känner ju inte för att vara särskillt social. Andra problemet e ju att om jag ska försöka undvika dom stora vägarna o krångla in mig på småvägar kommer jag ju garanterat tappa bort mig.  Så det hela kan sluta i en väldigt lång springtur och jag kommer vara med om en nära döden upplevelse. Hmm...kanske bäst att låta bli ;)

Har iaf bokat min långweekend i Antwerpen nu.
Den 25 februari åker jag till Bryssel och stannar till söndag kväll. Ska äntligen få se mina pojkar på scen och jag vet att jag kommer bli helt knäpp. Lite rädd faktiskt för jag vet att det kommer bli en jäkla känslostorm. Och jag vet att alla kommer rynka på näsan åt att jag, en 24 årig tjej, är lite små kär i dom här tvillingarna. Får ju erkänna att jag smyger med dom just därför och pga av alla kommentarer man får så fort någon nämner dom. Vilket åxå e skitdumt! Varför ska jag bry mig egentligen? Nej, om 5 veckor ska jag stå där och antagligen släppa en tår eller två när Tokio Hotel kör igång.

Ännu en anledning att sparka bakut!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0