Tredje Värdskriget

Då var man tillbaka på jobbet igen och försöker få tiden att gå. Jäkligt segt att leka coach ibland. Måste hitta på nåt att leka med, kanske be någon klippa av internetkabeln i Postens högkvarter?

Men de e bra att det är lugnt idag. Jag lullar runt på Codein och värktabletter. Vet inte om det har nåt sammanband, men ända sen jag slog i huvudet i taxin har huvudet spökat. Det började i fredags kväll med att det började dunka. Kunde inte sova nåt på hela natten för det gjorde ont och jag mådde illa. Inte hade jag några värktabletter hemma heller. Igår förflyttade jag mig mellan sängen och soffan och höll i huvudet för att det inte skulle sprängas. Lyckades få några timmars sömn innan jag vaknade med huvudvärk igen i morse. Vem vet, kanske man fick sig en liten hjärnskakning? Fick lite starkare saker att ta idag, men det funkar sådär.

 

I lördags var jag hemma hos Robert och Felix och tjötade lite. Lagomt fartfyllt och trevligt. Har en rolig film jag ska ladda upp sen som visar vad grabbarna höll på med. Får äntligen internet idag så jag kan börja leva normalt igen. Illa, jag vet...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0