Vår

Har suttit och bråkat med Word idag som vägrade lyda. Hade god lust att dra loss skärmen och kasta den i golvet, varpå jag skulle hoppat sönder den tills det bara var små flisor kvar. Kändes inte som att dagen ville sammarbeta med mig idag. Det blev lite bättre efter att haft telefonmöte med med några kvinnor i Sverige som kunde konsten att tjattra. Blev slut bara av att lyssna på dom men samtidigt var det ganska skönt att bara sitta där på stolen och låta dom hålla i mötet. Jag tror de kände sig lite viktiga och dom verkade iaf vara nöjda och ha fått ut något utav det. Såna möten tycker vi om! Roliga människor!

Vid tre tog jag min lunch och åkte till banken. Som vanligt ska det krångla. Fick lönen förra helgen och mitt bankkort förra veckan. Dock glömde dom ju att ge mig den där lilla pin koden man behöver för att kunna ta ut pengar. Oops! Sen bor jag ju på en inavlad liten ö och att tro att man bara kan gå till banken och be om sin pinkod är ju löjligt. Nej nej, va e det för dumheter? Så om två dagar ska jag få ett nytt brev på posten, förhoppninsgvis, med min nya pinkod. Blir så trött på krångliga system. Man inser att Sverige ändå är ganska utvecklat ibland!

Solen skiner lite från och till idag så jag promenerade hem från banken. Kände mig lite fattig och besviken över att behöva betala bort en massa pengar från en lön jag inte ens kommer åt än. Fick en rolig sluträkning från Belgien på elen så det blir ännu en fattig månad. Men sen, nästa månad... lever fortfarnde på hoppet om att få tillbaka all emergency tax då! Iaf, när jag gick där längst vägen insåg jag plötsligt att våren banne mig var här på riktigt. Små vårblommar som ploppat upp lite här och var.

Håller på att ordna lite varm vatten nu, sen blir det ett långt bad med alla nya doftljus. Ska vara osocial ikväll och tycka lite synd om mig själv. Man får det ibland. Antar att jag kommer vara sur och irriterad sen ändå om jag lyckas få tag på mr.X

Ja, inte nog med det...snart e det alla hjärtans dag
:(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0