kottar & sol

Åh satan va härligt det är ute nu. Har noll lust att sitta inne och stirra på skärmen idag. 

Efter lunch gick vi ut och satte oss på asfalten och det brände riktigt skönt på ryggen. Helt underbart att kunna sitta ute i bara tröja och det fortfarande är varmt. Var ute och inspekterade trädet igår och knopparna blir bara större och större. Inte långt kvar nu. Det börjar pirra liet i tårna när man inser att det snart kommer vara grönt och varmt. Det kommer krylla av små kanin bebisar här runt HP. Kan tänka mig att jag o Maddo kommer sitta och pipa hela lunchen över alla söta rackare som springer runt utanför på gräset. I helgen ska jag sätta mina kryddväxter och börja planera vad som ska få trängas med oss på stenplattorna. En Physialis är redan planerad.

 Har även bokat upp alla mina semesterdagar för resten av året. I augusti kommer jag hem till Sverige och myser med familjen och hinner säkert gräva lite i mammas trädgård. Även fixat jul ledigheten och nyår. Gäller att vara ute i god tid!

Men nu till dagens roligaste nyhet!!
I morgonkväll kommer min nya bebis till oss. Fick en fråga av frugan om jag ville ha en kotte. Han visade mig lite kort och det krävdes inte mycket innan jag tappat hakan och förälskat mig. Jag menar, kom igen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0