RIP Jimmy Bain

Jo, tyvärr är det så, basisten i DIO gick bort inatt...
Jag dödade honom

Vet inte om det var jobb ångest? Men jag hade en utav de sjukaste drömmar jag haft på länge. Vet inte om jag vågar be en drömtydare att kolla på det, an bli ett komplicerat svar.

Jag kommer inte ihåg hur, eller med vem, men Basisten i Dio dog och jag var ganska säker på att det var mitt fel. Jag hade varit närmast honom sekunderna innan han föll ihop död. Var ju dock inte säker och villeinte böanda in polisen. Skulle verka misstäntsamt. Istället tog jag och min kompanjon, kroppen till den lokala obduceraren (alla har ju en sån) för att ta reda på den riktiga dödsorsaken. Det tog två dagar innan hon hörde av sig och jag köpte varenda tidning jag såg och letade nyheter om basistens försvinnande. Efter två dagar åkte vi till obduceraren för att få svar, men det slutade med att vi fick vara med under obuktionen istället - tillsammans med en hel skolklass. Lite skumt eftersom jag ville hålla det hemligt? Men vi satt där på golvet med kroppsdelar och slemmiga klumpar överallt och hon visade oss hans tunga, som plötsligt var stor som en kotunga, och pekade ut orsaker till varför han kunde dött. Det var så jäkla vidrigt, men vi kom fram till att jag var oskyldig.

LÄttat andades jag ut, men insåg då att det skulle verka lite skumt att ringa polisen nu, med basistens kropp i tusen delar. Så jag bytte taktik och gömde kroppen. Trodde allt skulle vara frid och fröjd då, men icke. Istället kom basisten och hemsökte mig på alla möjliga sätt. Gav mig tecken på att jag faktiskt dödat honom och att han ville få upprättelse...sen vaknade jag!

Vad tror ni drömmen försöka säga mig?
Borde jag maila och be om ursäkt till Jimmy Bain?


Kommentarer
Postat av: R onja

SV; indianerna är grymma :) lyssnar du på hardcore superstar förresten? du ser ut att göra det, och dom spelar i gbg idag! ;)

2010-08-11 @ 14:50:35
URL: http://okanekokein.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0