Now or Later?

GAH! Jag håller på att bli smått galen!
Hela grejen med att åka till Australien har varit jätterolig att leka med. Tycker verkligen att det skulle vara roligt att börja plugga igen. Särskillt något som jag verkligen brinner för, och endast 3 dagar i veckan. Perfekt! Hade siktet inställt på Juni nästa år, men nu har Netty börjat plantera andra tankar. Inception så det står härliga till!

Kursen jag ska gå är på ett år, Certificate Make Up IV. Men det finns även en andra kurs jag jättegärna vill gå: Diploma Of Specialist Make Up. Åxå en kurs på ett år, där man får lära sig det mesta i special effekts väg. Lärarna har grymma erfarenheter och har jobbat med Matrix, Star Wars, Mission Impossible mm. MEN...för att få gå special effekts kursen, måste jag först ta Certificate kursen, och den som börjar i februari för att kunna förlänga visumet sen.

Puh, fatta vilken ångest jag har nu! Ska jag åka redan i Februari eller vänta till Juni? Pengar kommer jag inte få ihop tills februari, men å andra sidan måste jag ändå låna jobbigt mycket pengar. Å andra sidan kommer jag förhoppningsvis få tillbaka min Belgien skatt nästa vår. Och det är något jag verkligen vill och skolan verkar vara riktigt bra. Så ja, ska svara på hennes mail senare idag... Helt plötsligt blev det lite mer verkligare


Kommentarer
Postat av: moa freakin' carlberg ♥

eller hur, :D allt bra?

2010-08-27 @ 14:31:40
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Postat av: sstephany

svar;

haha visst gör det x]

undra om han kommit på det dära själv :O

2010-08-27 @ 15:13:13
URL: http://sstephany.blogg.se/
Postat av: moa freakin' carlberg ♥

åh, vad härligt det låter! hoppas allt går jättebra tjejen! kram

2010-08-27 @ 15:13:24
URL: http://utankontroll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0