Hunted

Koffein, koffein, koffein...
Jag måste sluta ha så fartfyllda nätter...

Gjorde bort mig igår och min lilla powernap lyckades bli fyra timmar lång. Lycka till att somna om efter det! Lite argt slog jag mig själv och svor åt alla banan flugor som gjort sig hemmastadda i köket. Vad nu då? Jo, jag utmanade ödet och tog på mig springskorna och det blev riktigt glad. Dumma knäet höll! Sen blev det styrketräning och mys under filten med en kopp te framför Min Bäste Väns Bröllop. Vilken cheezy film...va jag grät på slutet, haha!

När jag ansåg mig vara tillräckligt trött hoppade jag ned under täcket, kände nåt kittla på benet, stack ned handen för att klia och känner hur något mjukt befinner sig under min handflata. Malin flyger upp ur sängen och får hjärtattack, panikattack och gud vet allt! Fan, var säkert en sån där stor jäckla spindel! Vågar jag titta efter? Nej nej, hell no! Stänger dörren och låser in mig på Frugans rum efter att noga gått igenom varenda vrå av sängen. Med skakande ben biter jag ihop och lägger mig under täcket och väntar med skräck på nästa attack. Men det kommer ingen! Däremot ligger jag vaken halva natten och fantiserar ihop olika skräckscenarion om vad som skulle hända. Jag fick med både spindlar, skallerormar, spöken och mördare.

Tur Robert kommer förbi idag så jag kan tvinga honom på spindel jakt. Jag är säker på att den ligger och lurar nånstanns och bara väntar på att jag ska släcka lyset...

koffein, koffein, koffein....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0