Gonna Find Me A Crocodile

Har knappt sovit inatt. Jag var trött, ända tills jag kollade mailen. Sen fick jag lov att ta ett dampvarv runt om i lägenheten, halvt hysterisk.

Jag hade fått svar från skolan i Sydney och jag har möjlighet att ansöka. Datumet stämde perfekt och jag ska slå mig blodig över att få en plats där. Finns inte så många, men behövs det, ska jag banne mig muta mig in. För jag vill verkligen dit! Vill och vill och ska!

 

Ett år i Australien med skola och ett extrajobb så fixar jag det. Gifter mig med SilverStolen och lever lycklig i alla mina dar! Om inte får jag mig ett nytt äventyr och jag kan dämpa den abstinensen ett tag iaf. Fyllde i ansökningsblanketten idag och känner att idag är en omöjlig dag att försöka koncentrera sig på jobbet. Och jag vet att jag alltid tar ut allt i förskott och blir nervös redan långt innan jag vet om jag har en chans överhuvudtaget. Men hur skulle jag kunna låta bli?

 

Aldrig trodde jag att det skulle bli mitt egna lilla beroende, men att göra sånt här, helt ensam, ger mig dom bästa kickarna! För några år sedan var jag livrädd för att göra saker ensam. Nu älskar jag att utmana mig själv. Häftigt vad man kan förändras på några år.

 

Håll nu tummarna för att jag kommer vidare och får göra intervjun


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0