Freitag

Fick höra att jag såg finurlig ut idag. Känner mig lite flurig.
Lite sådär FredagsFlurig!

 

Sista dagen innan helgen, jag har två tröjor på mig så jag fryser inte det minsta. Dessutom är det en goströja och jag har en massa mys musik i min Mp3. Jag har hittat en skola jag vill gå på, som internationella elever får gå på. Jag har med mig matlåda, duktig som jag e. Jag får ta en powernap när jag kommer hem, för det får man på fredagar. Jag har pratat med Tias och sagt att jag påtvingar han en date i Antwerpen i oktober. 4 timmar kvar sen blir det lugnt! Nej, idag finns nog inte så mycket som kan förstöra mitt humör. Inte än iaf!

 

Hade en helt underbar dröm inatt och fick lov att ligga kvar 5 minuter och låta allt sjunka in när Radiohead började spela på mobilen. Antar att filmen smittade av sig lite ändå och jag får hålla mig att inte bli för närgången med männsikor idag. Vill ju gärna stå nära idag, gärna kramas lite. Tur jag har en Maddo som är getingrädd och kommer springandes så fort hon hör ett surr <3

 

Ska hem och leka med pennor och färger idag tror jag. Fick allldeles för många ideer för att låta dom bara slippa undan!

Flurig, som sagt... och bra jäkla sugen på att börja leva igen


Kommentarer
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: så kul att du är med :D

2010-08-20 @ 14:54:49
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0