I'm Gonna Invite Ink To My Body

Var en bra dag idag, väldigt bra. Är fortfarande 15 år i sinnet!

Direkt efter jobbet åkte jag, Danne och frugan in till Dublin för att hälsa på en tatuerare som kunde hjälpa till och det gick minst sagt över förväntan. Hade ju antagit att allt skulle gå åt helvete eftersom jag velat så hårt, men han ställde en massa frågor om designen och verkade engagerad. Kändes lite betryggande när han kom med funderingar jag inte ens tänkt tanken om att jag kanske kunde fundera kring. Behöver ju inte betyda så mycket i mitt fall, men ändå...  Han ska skissa ihop något fint åt mig så får jag se den är veckan hur det kan se ut. Vänte tiden är inte alls långt så jag är så jäkla nyfiken.

Danne blev ju kvar i timmar hos tatueraren för att disskutera, så jag o frugan gick till närmsta pub och tog en öl. Det hela slutade i att han pratade en massa jättefina sorgliga minnen och sen lurar in mig i grin-maratonet för att sedan tvinga mig torka kinderna fria från salta vattendroppar. Jäkla Sonny! Men det var en hel del Cafe filosofi som Oliver skulle kallat det. Nu ska jag sova och se fram emot att få gå hem från jobbet i morgon, haha!


Åjo, Maddo...kommer vi nån gång till The land down under ska det bjudas på bröllop ute i öknen brevid en kaktus och rykande het silverstol. Lovar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0