Star Wars Maraton

Jäklar va ont allt gör idag. Benhinnor och vader har strejkat totalt och jag gråter för varje litet steg. Haha, jäkla kärring man är!

Åt en braklunch idag, påsken till ära o allt. Fryst potatisgratäng med ärtor. Japp, det var det som fanns i frysen. Ungefär det och tomatsås som kan erbjudas nu. Men på onsdag, då jäklar ska det köpas mat!

Ska hem till Johan ikväll och titta på Star Wars. Har sett en utav filmerna lite halvt för några år sen. Måste varit sommaren 2005. Jäklar vilken bra sommar det var! Kommer bli svår att slå. Det var nån utav alla de där sena sommarkvällarna, kan varit midsommar? Följde med goa Axel hem till Södra mariegatan och myste till nån utav filmerna. Jag hade sett reklam för filmen och det enda jag var ute efter var en replik från Darth Wader. Jag tyckte den lät så häftig på reklamen så vi knölade ned oss i en fotölj i knä på varandra och lindade in oss i täcket. Solen gick upp och ingen replik kom. Men vad gjorde det. Den sommaren var magisk och Axel hörde till ett utav trollerierna. Gör han fortfarande   ♥  Det var en sommar full av frihet och galna påhitt!



Den bilden är nog just från den kvällen

Kommentarer
Postat av: Madicken

vack så mycket för din kommentar <3 blev skit glad!

2010-04-03 @ 19:31:44
URL: http://conler.blogg.se/
Postat av: Michelle :)

svar: Åh, tack för tipset :)

Jag är en riktig läslus så den ska jag nog läsa ;D

2010-04-04 @ 12:24:36
URL: http://michellepettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0