Sleeping Not So Beauty

Vi har fått en ny tradition att dricka ö loch slappa på Johans solstolar efter jobbet. Riktigt slött och underbart! Kanske är dags att köpa sig en egen och ställa där? Vid nio åkte jag in till Liffey och satte mig inne i biosalongen med 3D ögonen. Det var dags att äntligen se Alice In Wonderland för jag tror den e inne på sista veckorna nu. Var bara vi tre och fyra andra i hela salongen så av med skorna och upp på sätet framför. Lyx! Har hört så mycket dålig kritik om en filmen så jag var lite tveksam först. Helt i onödan som tur var. Kanske lite lam historia men helt klart godkänd. Älskar den där 3D effekten. Men det var hårt att gå på bio utan något som helst att tugga på. Inga popcorn eller läsk. Efter bion sprang vi hem till täcket för satans va kallt det var ute.

 

Ni vet när man sover över hemma hos någon för första gången och man oroar sig för hur man kommer uppföra sig? Alltså om man kommer prata i sömnen, snarka eller snurra runt och ta upp all plats. Jag hatar det.Särskillt som nu är det var ett tag sen jag sov i samma säng som någon. Är rädd för att jag blivit alldeles för bekväm. Nu sägs det att jag snarkar? Jag har ju aldrig snarkat, tjejer ska inte snarka. Fy va hemskt. Ångest och lite rädd att sova där igen. Jag ska ju vara en sån som sover sött, knappt rör mig i sängen och nästan inte hörs om jag ens andas. Som sagt, jag har blivit alldeles för bekväm. Måste öva på det här med att sova i samma säng.

 

Blev lite glad i går när jag fick nyheten att min säng kommer bli ledig redan på onsdag. Idag läste jag Aftonbladet.se och vad ser jag? Jo, nytt stort askmoln på väg in mot Storbritannien och Irland. Så kanske inte...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0