Let's Race To The Vegetables

Idag kom lönen och även om jag vill hoppa högt och skratta åt att äntligen kunna leva som normalt folk och inte behöva oroa sig för att man inte har råd med lunch, vet jag att lyckan kommer vara kortvarig. Det kommer bli en till månad av snålande för att inte behöva leva som utfattig sista veckorna. Men det är ok, jag får åka till Frankrike så jag kan ta den smällen. Och nu har jag ju kommit på att jag ska bli nyttig – igen! Så jag behöver inte köpa en massa onödig mat som ändå kommer bli gammal. Dock ett problem. Den lösningen fungerar utmärkt om man bor ensam, bor man två blir det svårare. För självklart vill frugan ha mer mat än jag känner att jag behöver. Jag kan leva på makaroner och ketchup i en månad.  Så jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det här?



Och en annan sak. Jag håller på att bli knäpp på alla enkla lösningar dom kommer på här borta. Allt finns färdiglagat och färdigpaketerat. Varför anstränga sig med pulvermos när det finns fryst färdiglagat redan? Eller varför ens åka till affären när man kan beställa hemkörning? Nej, frugan försökte övertala mig att prova Tesco hemkörning, men jag vägrar. Halva grejen med att åka dit är just för att komma utanför lägenheten. Så idag efter jobbet åker vi dit för jag fnös bara åt honom när han visade mig hemsidan för hemkörning.

Får se om jag orkar nytta mig igen o springa lite, ska försöka. Sen blir det nog till att leka tomte o dela ut kramar till de behövande...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0