As Happy As Happy Can Be

Idag e det tisdag men det har nästan känts lite som fredag. Lite lagomt trött och flummig och ett väder att dö för. Sommar i all ära, men riktig vår klår banne mig allt. Satt ute hela lunchen idag på gräset och njöt. Till och med tisdagsmötet var kul idag. Jag o Maddo satt bara och skakade på huvudet åt dem och försökte hålla oss för skratt. Tror hela Europa fått vårfnatt!

Efter jobbet var det snabbt hem, byta kläder och gå till granne. Där väntade varsin solstol, öl och en massa underbara sparka-bakut-känslor. Tjötade lite och skrattade, bländad av solen. Förlåt, men jag e så kär i allt nu! När solen gick ned hämtades filtar och de andra sitter nog fortfarande ute och myser. Jag har föräldrafritt idag så jag fick lov att hem och njuta lite.

Enda riktigt jobbiga idag...föreställ er några öl, gå hem och vara sugen på nåt gott. Vad i h*lvete äter en vegan när dom e sugen på nåt gott? Stod länge i kylskåpet och slogs mot den goda och onda sidan.Vem vill inte ha en massa belgisk choklad som så fint ligger där och väntar på en? Men jag stod emot och kokade min jäkla gröt!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0