A Little Bit In Love With The World

Firmafest, alkohol, minicross och hopp är ingen bra kombination. Gör väldigt väldigt ont i knäet.
Dublin, alkohol, mörkt och springa över väg med trottoar är ingen bra kombination. Gör att knäet får ont igen efter alla år.

Igår var var en helt underbar dag och jag blev nog lite hög på livet!
Mötte upp en hel hög människor och tog bussen in till Phoenix Park och Dublin Zoo. Jag vet inte hur varmt det var, men det var linne som gällde och då var det fortfarande varmt. Fullt av människor som njöt av våren och vi tappade alla hakan när vi såg kön som ringlade sig runt hörnet på väg in till zoo. Det var hur mycket som helst och barn som sprang runt som tokar. Gick rätt fort ändå och jag kände mig lite som dom där barnen väl där inne. Stora ögon och fjärilar i magen när man såg de stora katterna och aporna. För att inte tala om när vi kom till girafferna, mina älskade giraffer. Hjärtat slog några extra slag och man fick lust att gråta en skvätt. Har aldrig sett vackrare ögon på ett djur. Jag kunde ha slagit läger där och campat mitt bland dom. Men vi fick lov att gå vidare och se på allt annat. Var där tills stängning och knatade sen vidare. Hittade på en bar där vi fastnade ett tag för att sen gå vidare till nästa.  Har skrattat jättemycket och det var en perfekt avslutning på en perfekt dag.

Idag var dock mindre rolig, men lite måste man offra för att må bra.  Och idag får jag tillbaka mitt rum för några dagar. Och om 4 dagar sätter jag mig i France-mode!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0