Byssan lull

Så, nu e kidsen nattade och nerbäddade i sängen. Har gett dom en varsin tidning att läsa så det blev lugnt. Haha!

Då var helgen slut och i morgon blir det upp tidigt igen och börja jobba. Hoppas man får lite mer klarhet i saker och ting nästa vecka så jag kan börja planera lite. Kommer bli tomt utan någon i lägenheten i morgon. har varit riktigt hemtrevligt här nu. Har till och med ätit riktigt frukost och sånt. Men i morgon ska jag möta upp mamma o pappa i Mechelen efter jobbet så åker vi in till Bryssel och kikar lite innan jaj lämnar av dem på flygplatsen.

I går var vi i Brugge o spatserade runt lite. Det var fortfarande lika fint men vädret var helt schizo. Regn ena sekunden och jättevarmt den andra. Vi tog en guidad tur på kanalen och lyckades få samma guide som jag, brorsan och Ida hade förra gången. Vi kollade runt lite, åt lite mat, drack lite öl och tog tåget hem. Vi lämnade av grejerna i lägenheten och gick till en indisk restaurang bakom hörnet och det var riktigt gott. Indisk mat e himlen för mig!



Brugges mest fotograferade hund. Alla båtguidningar åkte förbi o klappad ehänder o tjoade. Hunden tittade inte ens upp

Idag var det Gents tur. Lång sovmorgon, frukost och sen iväg till tåget. Vädret var schizo igen och det var lite synd. Känns verkligen att hösten kommit hit. Vi lyckades hitta till centrum från tågstationen och tog oss en öl på cafeet det byggt galg huset där dom hängde folk förr i tiden. Mysigt! Sen trskade vi runt o kollade på alla gamla byggnader. Lite synd att dom håller på att bygga o fixa vägarna precis överallt. Förstörde känslan lite. Vi käkade lite mat och sen tog vi tåget tillbaka. Tror nog Gent slåt Brugge i antal WOW. Resten av kvällen har vi suttit och spelat kort och haft det trevligt.



Vi kollade in second hand marknaden



Galg huset, numera ett cafe





Men som sagt, nu sover kidsen och det ska väl även jag göra.


Kommentarer
Postat av: Soffy - Tokio Hotel <3

sv: Håller med dig! Ingen är bättre än TH. Det finns många som försöker vara som ex. Bill - men aldrig någon som lyckas ;)

Japp, älskar också de man fått höra av de nya låtarna :) <3 Känns som om de blivit ÄNNU bättre (svårt att tänka sig va? o_o). Men är det någon som kan vara bättre än TH så är det väl TH själva ;D haha <3

2009-09-15 @ 14:16:53
URL: http://schwarz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0