Underbara söndag

Är lite småseg nu, har precis fått lite mat av Sath och ska kolla in ett till avsnitt av How I met Your Mother innan jag gör nåt kreativt. Det blir en seg söndag men en riktigt bra segis känner jag på mig. Kom hem vid 5 i morse när Jeff skjutsade hem mig, vaknade vid 10 och var först lite sur att jag inte kunde sova längre. Men sen tittade jag ut och insåg att den här dagen skulle bli minst lika fin som gårdagen. Strålande sol, inte ett moln på himlen och så jäkla skönt! SÅ jag satte mig på balkongen och åt min frukost, bestående av Meltesers=choklad. Packade min påse och gcik iväg till parken. En jättemysig liten park som ligger 5 minuters gångväg från lägenheten. En massa söta små ankungar. Jag klarade av att ligga där i 1½ timme kanske, sen blev det alldeles för varmt. Inte van vid det här. Så nu vilar jag upp mig lite sen ska vi nog kunna hitta på nåt ute i solen igen...


              
    

Igår tog jag mig iaf till Antwerp efter att ha trängts med alla tanter och gubbar på bussen som skulle till marknaden och köpa sina ärtor. Mamma ringde och hälsade från Mona och Peter nere i Småland. DOm e jätteroliga att umgås med. När jag kom till Antwerp kunde jag ju ta en tram till stället jag trodde festivalen var på. Men eftersom jag hade all tid i världen tog jag mig friheten att gå. Oj oj, tänker ni nog nu! Ja, det tog sin lilla tid men till slut kom jag fram bara för att upptäcka att det inte fanns någon festival? Jag gnuggade mina geniknölar länge och väl innan jag ringde Jeff från jobbet och frågade vad som hade hänt? Tydligen hade dom gett fel adress på hemsidan eller nåt? Tur att jag har Stefan att skylla på! Men han erbjöd sig att följa med så jag letade mig tillbaka in till centrum och blev hämtad. Vi åkte ut till det riktiga Boom och snurrade runt lite innan vi äntligen hittade den. Det var riktigt härlig stämning och en massa glatt folk. Jag tog några glas Sangria och berättade för Jeff att han fick lov att börja ta salsakurser med mig i höst. Ha ha!




Så efter lite diskret höftvickande åkte vi hem till Jeff så han fick byta lite kläder, åkte vidare till sångaren i hans band och sa hej. Hej! Sen drog vi in till Antwerp igen och käkade på en Frituur. Strips och friterad ost, så jäkla gott! Carro mötte upp oss och vi försvann in på Cafe Local, en klubb. Vi dansade runt där i nån timme innan vi förflyttade oss till Nannos place som ar en båtklubb. Ha ha! En klubb på en båt alltså. Ladies night så vi komin gratis men dom där drinkarna som skulle vara gratis såg vi aldrig till. Det gick bra att svänga på de lurviga ändå! Grym musik och lagomt mycket folk. Strax efter 4 gav vi upp och Jeff skjutsade hem mig. Så det var en riktigt lyckad kväll!

Nu blir det lite TV en snabbis, ut i solen och ikväll ska Sath laga god curry som vi ska doppa bröd i och äta med. Mumma! Jag börjar bli bortskämd tror jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0