Pride festival

Som jag har längtat efter att få sovmorgon, och vad händer? Jo, jag vaknar vid 8 och kan inte somna om igen. Satan! Men det gjorde inget för vid 9 hörde Madde av sig och undrade om jag ville komma in till Bryssel o hälsa på henne? Självklart sa jag och vid 12 var jag där. Lite ironiskt med tanke på gårdagens inlägg, men just idag var det Pride Festival i Bryssel. Konstiga människor överallt men det var så jäkla roligt. Alla är så glada och man rycks verkligen med. Hittade några riktiga snyggingar men oj va många läskiga truckflator det finns. Skulle inte vilja bli osams med den sån... Vi lyckades till slut orientera oss i staden och hitta vägen där paraden skulle gå. Sen slog vi oss ned vid ett bord och åt lite mat. Åt en jättegod sallad med potatis o smält brieost. Sen åkte alla vagnarna förbi precis brevid oss. Skitroligt! Det skulle du tyckt om Jimmy! Kommer ihåg när jag o Jimmy var på Stockholm Pride, vilket jäkla drag det var. Dom vet hur man gör för att ha kul, den saken e säker!

Nu sitter jag med färg i håret och laddar inför kvällen. Ska försöka vara hos Andreas vid 9 sen blir det fest hela natten. Ska bli så kul!







Tyvärr fick jag inga bra bilder för kameran dog såklart...kanske kan få låna några av Lettelen sen! Ni vet den lilla kissande pojken...han brukar tydligen få tomtekläder till jul och högtider. Kläder men fortfarande kissande...är det bara jag som tycker det känns lite skumt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0