buss strejk

Sitter fast på jobbet just nu för att de där jäkla busschaufförerna har fått nån ide om att dom ska strejka? Det gick bra i morse för då hade EDS ordnat med skjuts från stationen hela morgonen. Jag åkte dock med några från jobbet och hade ju räknat med skjuts hem åxå. Så böev det ju inte så nu sitter jag här på jobbet trots att jag slutade för 40 minuter sen och väntar på skjuts. Ute är det storm så att gå hem var aldrig nån plan. men vid 5 kan jag äntligen få komma hem. 

Idag har jag suttit med ett annat team och hjälpt till att logga deras mail.  Det har varit ganska roligt faktiskt och dagen har gått ganska snabbt ändå. Men det var ju INGET som jag kommer ha nån nytt av. Dom använde rnämligen ett helt annat program än oss och det är inget program vi kommer använda oss av. Men dom fick ju lov att sysselsätta mig med nåt eftersom datumet när posten går live har flyttats upp till den 25 maj. Så jag ska fortsätta hjälpa dom även nästa vecka.

Igår skulle jag ju kolla på en lägenhet och jag såg fram emot att få se den. tyckte den verkade bra. Så jag åkte dit och ringde honom. Nej. då har ju han lyckats hyra ut den redan utan att säga nåt!" Jag blir så jäkla trött på sånt där. Men på tisdag ska jag kolla på en annan lägenhet och har jag tur är den fortfarande ledig då...SUCK!

Men nu vill jag hem ocg hoppa in i duschen. Klockan åtta ska jag vara i Antwerpen för jag ska ut och äta med några från jobbet. faktiskt en kille som jag träffade först idag och hans tjej. Med lite tur f¨år jag med mig Andreas åxå! Ska bli skoj! Carro och Jossan hade en ide om att vi skulle sjuynga karaoke ikväll så vi får se hur pinsamt det kommer bli...

Ciao!   


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Usch vad jobbigt :( Hoppas det loste sig

2009-05-08 @ 19:21:30
URL: http://julialex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0