Nuts on its way!

Meine Damen und Herren...the choklad is on its way!
Ha ha!
Jag har beställt en chokladkaka med helnöt av Jimmy. En liten nöt itll den lite större nöten!
Oj, va dålig humor jag har just nu.

Jag har varit så uttråkad idag och jag har inte kommit på någon inspiration till att aktivera mig. Solen lyste idag så jag och dogsen gjorde ett försök att gå ned till vattnet, men satans va det blåste. Varken jag eller hundarna gillade det så vi kröp tillbaka in i lägenheten. Har kikat runt på alla onödiga internetsajter som inte inte gör någon riktig nytta och ätit makaronilåda precis hela dagen. Men nu e chokladen på väg. Jimmy slutar om några minuter och efterom han snodde mina cigaretter idag blev han straffad.
Mohaha!

En märklig sak hände när jag satt och tittade på nyheterna ikväll. Först var det riktiga nyheterna men sen kommer ju de lokala nyheterna. Jag satt och lyssnade och helt plötsligt börjar dom prata om Skövde på nyheterna.
What?
Jag var ju så inställd på att det var Faluns lokala nyheter. Det kändes precis om att jag satt i vår lägenhet i Herrhagen så efter att ha tittat mig omkring och skakat tillbaka hjärncellerna i sina rätta positioner, insåg jag ju att jag faktiskt befann mig i Lidköping. Det var skumt!

Har läst en artikel på Aftonbladet Plus om hur man får tvättbräda på 4 veckor. Nja, låter lite suspekt tycker jag. Men jag tror jag ska pröva. Det kan ju inte bli värre, ha ha!
Men först lite godis!

I morgon är det premiär för Britneys nya singel, If You Seek Amy.
Har fortfarande inte förstått varför det blivit så mycket liv om refrängen. Har lyssnat flera gånger men jag hör aldrig att hennes lilla ordlek skulle få det att låta som: Fuck Amy?
Eller...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0