Karl ringer o pratar snusk

Hela kvällen har några busiga små pojkar,a.c.a Karl, ringt och velat prata snusk. Mamma o pappa e så trött på dom så jag har fått ansvaret att underhålla dom. Vill dom prata snusk så ska dom få prata snusk. Ha ha!

Idag har jag äntligen blivit klar med lägenheten. Den e skinande ren och det är bara någon kartong kvar i förrådet. På tisdag är det städbesiktning sen har jag inte längre något att göra med den där lägenheten. Har skrivit till Indiern i Mechelen nu och sagt att om allt verkar bra på torsdag flyttar jag gärna in där den första månaden iaf. Ska få bilder av lägenheten i morgon. Annars är det mesta fixat tror jag. Visst, mycket kvar som ska göras men det kan jag inte göra i Sverige. Shit, det närmar sig nu. Bara 4 dagar kvar innan jag e Belgare! Jag pratade med 2 till som ska flytta ner dit och börja på samma jobb, och det är skönt att man inte är ensam. Dom ska bo p youth hostel första nätterna och vi ska åka tillsammans till jobbet på fredag. Då kanske man slipper virra bort sig det första man gör? 

Sitter och laddar hem en massa låtar till Mp3n och har fastnat på Korn nu. Älskar deras musik, särskillt låtarna på Untouchables. Jag och syrran var nära på att gå på deras konsert för flera år sedan. Kommer inte ihåg riktigt vad som stoppade oss? Dom ska till Arvika iår. Fatta...Korn och Depeche Mode!! Ni måste ju dit!!


                                      

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0