To sleep or not to sleep...

Är lite velande...ska jag försöka hålla mig vaken till ikväll eller ska jag försöka somna om i en timme eller två? Vi kom inte i säng förrän vid 4 och 8 i morse tog vi taxin till stationen och jag såg till att syrrran kom på rätt buss till flygplatsen. Självklart gick det ingen buss tillbaka då så jag fick gå. Tänkte en stund faktiskt ta taxin tillbaka men insåg genast att det bara var dumt och fruktansvärt slött! På vägen tillbaka hittade jag en öppen affär så jag fick tom frukost idag. Är ensam i lägenheten idag för Sath har åkt till Luxemburg. Det betyder att grannarna tyvärr får stå ut med min skönsång idag när jag struttar runt i lägenheten och vickar på rumpen!

Igår tog jag med mig syrran till Antwerpen och vi sprang rakt in i nån Hare Krishna grej. En massa konstiga människor som sjöng o dansade och drog på en vagn genom stan??? Tyvärr råkade ju deras mäss sång fastna i våra huvuden så vi gick o sjöng på den ett tag. Sen kom Jeff och Bruce och hämtade uppp oss och vi åkte till Roosendaal i Holland. Ja, do I need to say more...

Senare på kvällen hämtade vi upp Bart o hans tjej och åkte på fest nånstanns ute på landet. Var tänkt att det skulle vara en sen midsommarfest för alla skandinavier på EDS men det var nog bara  Posten arbetare där. Men musiken var bra och goda drinkar. Sen är det alltid kul att träffa alla utanför jobbet. Synd bara att det var så långt bort så inte alla kunde komma. Runt 1 klämde vi in oss i bilen och åkte tillbaka till Antwerpen. Var tänkt att vi skulle ta oss vidare till Cafe Local men det var sån jäkla kö så vi åkte hem o sov istället.

Igår var ju den obligatoriska Pump Bolaget spelningen på Dössberget i Bjursås och det kändes allt lite tomt när Tias skrev och berättade att dom precis började spela. Man har många minnen till midsommrarna på Dössberget och Pump Bolaget.

Mys i baksätet på bilen
Dom här brudarna e galna!
Han e så go!
Cute!
The gang!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0