Tröttis

Fy, nu har det blivit många gäspar sen jag vaknade. Om 40 min kommer nästa "Postare" så då slipper jag sitta själv iaf. Alldeles för tidigt att jobba nu, är ju skadligt! Gick faktiskt och la mig innan 12 igår men sen ringde Jimmy så det blev inte så mycket sömn ändå. Jag hade precis hunnit somna när han ringde och först var så jag riktigt grining för jag fattade inte att ringde, trodde larmet på mobilen startat. Jag trodde det var dags att gå upp igen och tyckte att det hade väl gått lite väl fort. Tur att det inte var så...mern jag har ont i magen =0(

Igår gick det ganska bra på jobbet faktiskt, blir mindre läskigt för varje dag att svara i telefonen. Hoppas det går lika bra idag. Men jag skulle vilja ha lite frukost och en stor koffeinschock! Åh, en cappucino från Panos hade varit himmelskt gott nu!

Blev upphämtad av Jeff igår sen åkte vi och spelade lite basket. Och med det menar jag att vi försökte träffa korgen och lära oss trick som vi inte klarade av. Men det var kul! Var så jäkla skönt väder i går. Sen skjutsade han tillbaka mig och Sath fixade lite Alu Gobi åt mig. Mumma! Tror även att det ska finnas lite kvar till jag kommer hem. Ska tvätta och städa lite idag, brorsan kommer ju i morgon!

Dagens fråga:
Varför har Belgarna kommit på den otroligt dåliga iden att göra hockeyfrillan inne igen? Unga som gamla, hippa som mindre hippa...den där jäkla frisyren finns överallt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0