I'm back

Nu e jag utvilad och redo att tag i bloggen igen. Nytt åt och nya ideer!

Sitter här i soffan med tända ljus och lyssnar på MTV. Hundarna ligger utspridda lite här och där och klättrar på Jimmy. Vi gick upp innan 7 i morse och båda e förvånansvärt pigga. Har inte hänt på många år. Vi kom hem från Thailand i måndags och Vi har varit som zombies sen dess. Vi har gått och lagt oss innan 9 på kvällen båda dagarna och sovit konstant hela natten. Vi har inte orkat gjort nåt så allt e ouppackat och vi har beställt mat från pizzerian i 2 dagar. Men nu väntar vi på att Willys ska öppna så vi kan fylla på kylskåpet lite. Det är skrämmande tomt!

Det känns lite konstigt för när vi åkte till Tyskland var det fortfarande jul och allt var pyntat. Nu e julen som bortblåst men här hemme e pyntet kvar och alla julklappar står i påsar på sovrumsgolvet. Känns som att vi varit borta i en evighet.

Sen är en valp borta nu,flyttat till Stockholm. Lilla apan ska flytta till P-A i Jubberud och Fjonkan e kusligt lik Sputnik. Det är många gånger vi tagit fel på dom. De är så satans söta!

Men än är inte äventyret över...idag kommer beskedet!!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Kul att du är tillbaka :-)

Hoppas ni haft det riktigt härligt på eran resa.

Kramar

2009-01-21 @ 08:48:23
URL: http://texaslover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0