dagens låt

Idag kom Jimmy hem från jobbet och berättade om en sång han hade hört på radion som var en typisk "Malin låt"  Han hade namnet så jag letade upp den på mitt älskade youtube. Men sen var det ju så att vi inte har något ljud på vår dator. Så då fick kära lilla syster rycka in och hjälpa. Hon letade reda på den och sen fick hon ringa mig så jag kunde höra den.
Allt för musiken, ha ha! Hon bara skrattade åt mig. Det visade sig sen att jag faktiskt hört den låten innan och tänkt precis samma sak som Jimmy, jag hade bara inte fått reda på namnet. Så nu måste jag fixa ny laddare åt min Mp3 så jag kan lyssna på lite musik.


Ni får påminna mig om att jag ska se på Kalla Fakta på söndag. Jag kommer antagligen hata allt och alla efter det men jag bara måste. Det handlar om dunindustrin och jag vet att det kommer göra så jäkla ont att se på det. Men man kan inte bara blunda och låtsas att allt e bra. Har inte ens tänkt på dunindustrin innan men nu ska jag banne mig kolla vad som finns i lägenheten och rensa lite. Jag kan ju försöka bidra med något till en bättre värld.

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej Maalin!

Hur har ni haft det i utlandet?! Så himla avis... Hur länge var ni borta förresten? Allt knallar på här ute i Gbo, men är fortfarande arbetslös. Har bror din fått något nytt jobb? Sköt om dig nu!

Kramkalas

2009-01-30 @ 19:59:09
URL: http://www.mittkrakslott.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0