Kvällens låt

Här kommer kvällens låt. Blir så arg att inte ljudet fungerar för den här låten live är en utav mina drömmar. Hoppas kvaliteten är bra för varje gång jag hör låten live försvinner jag bort, långt långt bort. Tänk er att stå där framme, alla lysen, basen, stämningen...ååååh,jag vill me!!! Men i april kommer deras nya album så jag och syrran har ju en konsert innestående med dom. Då jäklar!

Tänk att få stå på den där scenen och kunna ge så mycket till så många människor. Att kunna beröra flera tusen hjärtan bara genom att göra det man tycker om!  Jag skulle ge allt i världen för att få uppleva ett sådant ögonblick. Tänk att veta att just nu trallar hundratals omkring med min musik i deras Mp3 och tycker att livet är underbart. Fy fan vad underbart!!



Är glad ikväll för all ångest har varit helt i onödan. Har legat i badkaret i nästan 2 timmar idag och pratat och allt redde ut sig på bästa möjliga sätt. Är så lycklig över att jag har världens bästa kompis! Skönt att ha pratat ut och fått ihop allt nu. Men det krävdes ju lite vin so I'm feeling a little bit tipsy!

Men ikväll blir det lugnt. Underbar musik i mina öron, vin i glaset och jag känner kreativiteten komma smygande...

Kommentarer
Postat av: IDA

Sv: "Bills leende får varje liten myscell i kroppen att aktiveras." Bra sagt, gud vad det stämmer! Underbar. För att prata om videon i ditt inlägg här så måste jag säga att Geh verkligen är en av mina favoritlåtar live. Hörde den live första gången i Nijmegen (ville inte lyssna på den "live" från de konserter som väl blev av på turnén i våras, genom youtube, men känslan när de spelade den där i Nijmegen.. Alltså herre jesus - helt obeskrivligt. Speciellt när refrängen kom, varenda litet hårstrå reste sig! Och jag är inte sån som gråter av att se dem men det fanns inte en chans att hålla tillbaka tårarna. Det var perfektion.

2009-02-08 @ 18:23:18
URL: http://iiea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0