kartonger överallt

Nu står det bananlådor överallt som ska fyllas eller redan är överfyllda. På fredag tar jag bilen ned till Lidköping och nya lägenheten. Vi får se hur jag ska lyckas få in allt i en släpvagn? Skönt att vi fortfarande har kvar den gamla lägenheten ett tag till så man slipper stressa.

Idag ringde syrran och berättade att hon precis var klar med sin första tatuering. Jag blev så avundsjuk! Jag kommer så väl ihåg min första...Jag och mamma gick till tatueraren i Falun, Boris, och jag tittade igenom pärmarna. Till slut hittade jag en jag tyckte om och jag fick tid om en timme. Jag var så nervös så jag skakade. Som tur var det en till kille som väntade med mig och han lyckades lugna ned mig lite. Jag trodde det skulle göra så ont och det där ljudet skrämmer verkligen upp en. Men sen satte han igång och det var väl ingenting! Gjorde inte alls så ont. Så det var min första tatuering och det var när jag gick i nian tror jag. Nu har den bleknat och blivit suddig men jag ska inte fylla i den. Kanske täcker över den med något annat sen?


För er som inte ser är det två hjärtan som sitter ihop med taggtråd på min axel


Sen en dag när jag var ute och gick på stan svängde jag in hos Boris igen och kollade lite. Hittade en bild jag tyckte om och eftersom han var ledig just då passade jag väl på då!! Det är väl den tattuering jag känner att jag klarar mig utan. Det var verkligen en spontangaddning men jag är absolut inte missnöjd med den. Den sitter där och bara är i min ljumske.




Sen tog det några år innan nästa tatuering kom. Jag hade aft en bild på en naken kvinnokropp i flera år som jag visste att jag skulle sätta någonstans på min kropp.Jag visste bara inte hur den skulle se ut. Till slut tog jag med den till Micke the magicman i Skövde och bad honom göra en ängel av henne. Han gav henne jättefina vingar och nu sitter hon på min rygg. Det var verkligen en genomtänkt tattuering och hon är väldigt speciell för mig. Det tog 3 timmar innan hon blev kvar och jag hade så ont på slutet. Jag bara skakade. Det sista han gjorde var att lägga på lite vitt på vingarna och jag grät nästan. Så ont!  Men visst blev hon vacker?



Lite dålig bild men det får duga


Sen förra året kom min senaste. Den tog åxå sin början för länge sen när jag följde med Jimmy som tatuerade sig i hos en annan i Skövde. Jag satt där och läste igenom gamla tatueringstidningar och hittade en så fin bild på en elefant/bläckfisk. Den var datagjord och det var ett stort elefanthuvud med en bläckfisk kropp. Lite mystisk så där. Sen förra året fick Magic man äran att rita ihop den. Jag åkte tillbaka och försökte hitta bilden men det var ju omöjligt. Ha ha, ni skulle sett hans min när jag förklarade vad jag ville ha. Men han fick till det ganska bra. Första sittningen gjorde så ont. han körde bara skuggningar men jag var så öm så jag bara låg och vred mig på bänken.



Efter en månad tror jg det va, var det dags för att fylla i färg och fixa den snygg. Men den här gången var jag förberedd. Jag hade värktabletter kvar för mitt öga sen Thailand och dom är ganska starka. Så det gick riktigt bra! Till och med tatueraren berömde mig, haha!



Jag älskar tattueringar och piercings. Det kommer bli många fler och förhoppningsvis ganska snart. Jag har ju en som ligger och väntar. Måste bara få till det där lilla extra så jag blir nöjd med den. Sen vill jag pierca min läpp igen, svårt bara med jobben jag har sökt. Är lite trött på alla arbetsplatser som ska vara så hygieniska och förbjuder piercings. Förstår faktiskt inte vad som är så ohygieniskt med en stav genom läppen. Inte värre än vad som finns under naglarna?

Nej, tatueringar...det e skön smärta!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Ååå vad läckra tatueringar :-)

2009-02-25 @ 17:15:38
URL: http://texaslover.blogg.se/
Postat av: * Linda me Cazandra *

Va snygga tatueringar =)

2009-02-26 @ 10:13:04
URL: http://mammaliinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0