The Avatar

Jag är frälst!
Kom precis hem efter att ha sett The Avatar i 3D. SÅ jäkla coola scener och riktigt vackert. Särskillt en scen i början av filmen när de går genom skogen och allt är självlysande-magisktJag hoppas verkligen att det finns en sån plats någonstans här i världen. Den var så mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara, men jag vet att se den i 3D gör en hel del. Lite synd bara att vi satt på tredje raden framifrån. Men det var fullsmockat i biosalongen. Sen hostade jag mig igenom hela filmen så huvudet dunkar fint nu. Fick ju lov att vara lite diskret iaf och försöka hålla igen.



Innan bion åt vi på Fridays. Det blev förrätt, varmrätt och efterrätt och en proppad mage. Men gott var det! Sonny fyllde år idag så vi slog på stort. Sen blev det fönstershopping. Hittade så jäkla mycket fint som kostade alldeles för mycket. Men i januari, då ska det shoppas banne mig! Sonny erbjöd sig att köpa strumpor åt mig. Ett jäkla tjat det där om att man måste ha matchande strumpor? Huvudsaken är väl att man har varma fötter? Vet att dom skrattar åt mig hemma nu. Malin och likadana strumpor går inte ihop.

Vi gick in i en 3 våningar stor leksaksaffär. Jäklar va jag önskar att jag var 5 igen ibland. Hittade en stor giraff som jag tyckte skulle följa med mig hem. Över 4000euro var dock lite för mycket för min plånbok.





Utanför Dundrum Köpcentrum. Massa julmys!

Jag fattar inte att det är julafton nästa vecka!
Hela dagen idag har dom pratat om all snö som kommit i Belgien och Sverige. kaos överallt och jag ska flyga till Charleoi i Belgien i morgon. Bäst för dom att dom skottat och fixat innan dess. Typiskt! Vi får väl se om det går några tåg så sent på kvällen från flygplatsen eller om trafiken strejkat totalt. Det snöade till och med här när vi kom ut från bion. Små små flingor! Men ligger det kvar i morgon bitti kan vi nog räkna med trafikkaos här med. Förstår inte att det ska vara så svårt med snö?
Suck, nybörjare!


Kommentarer
Postat av: IDA

Sv: Nu måste jag bara fråga (vet att jag frågat förut men minns inte ditt svar) - ÄR det du som koemmenterar fast det står "lunsen" istället för "lunsan"? :D Förlåt om jag verkar tjatig och du svarat på det förut. Vill bara vara säker.



Ja, jag tänkte att jag skulle försöka mig på att skriva en fanfic eftersom jag ändå gillar att skriva och både början och slutet blev bra men jag hade inte skrivit allt där emmellan än när det försvann. Minns ju VAD jag skrev om men inte ordagrannt =( Får försöka återskapa den. Den handlade i alla fall om en tjej som reste ensam till Paris för att se sitt favoritband (TH, haha) och hur hon råkade komma lite på fel fot med en av killarna.

2009-12-18 @ 16:07:45
URL: http://iiea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0