Lika många hål som en hushållsost

Det har varit en bra dag idag för omväxlings skull. Jag har städat en massa, köpt lite växter(lättaste sättet att få Malin på bra humör) Jag har lyckats få håret lite mindre orange och med lite silverschampo ska vi nog få ordning på't, har lyssnat på Maddes svammel och knäppa ideer, lagat riktig mat första gången på länge och jag har nu lagt mig tillrätta i min nybäddade säng med mjukisbyxorna på och en öl brevid på bordet. Här ska slappas och inte göras någonting resten av kvällen.

Har suttit och kollat på lite olika piercingar för jag blev så jäkla sugen idag när vi hittade på helt ny piercing studio med en MASSA roliga pyssel. Kan nog bli några vändor dit. Har ju några personliga favoriter och några saknade gamla vänner som mer än gärna kan få komma tillbaka. Synd bara att det ska kosta så mycket. Jag har alltid sagt att jag vill prova pierca mig överallt för det går ändå bara att ta ur sen när man tröttnat. Finns så många roliga ställen att smycka! Jag kan tänka mig att närmast blir att försöka tänja ut örat lite, men bara lite. Vill kunna sätta i en sån där sprial, liten o snygg. Sen blir det nog att förnya bröstvårtan eller kanske en utav de där nya piercingarna-dermal anchor. Det är som en liten platta som placeras under hudenmed en liten pinne som sticker upp och man kan skruva på en liten pärla eller kula på. Såna kan man nog ha riktigt roligt med...


*

*

*


Ångrar nästan lite att jag har min ängel på ryggen för tänk er att kunna ha såna här små glimmande saker längst hela ryggraden...that's hot!



Är man så lyckligt lottad att man har små söta smilgropar är den här piercingen något att rekommendera. Tycker det e jättesött!



En annan favorit. Snyggt sätt att framhäva kindbenet på



Lite mer extremt med en korsett piercing, men jag skulle absolut kunna göra det. Fatta va paff killen kommer bli när han tar en tröjan. Nej, jag gillar den skarpt!



Sen den allra senaste och lite läskiga, självklart uppfunnen i Holland, är eyeball piercingen. Egentligen är det ett implantat men den kallas eyeball piercing. Det  går till så att ögat får lokalbedövning, ett litet hål öppnas upp i muskeln i ögat och implantatet förs in i den lilla fickan. Det blir inga stygn och endast antibiotika droppar i upp till 2 veckor. Än så länge har ingen klagat och varför skulle det inte funka? Synd bara att det verkar vara ganska dyrt. Men ja, absolut!!



Finns mycket roligt att hitta på...

Kommentarer
Postat av: s a r a

har alltid tyckt att piercing på kinden,eller vad man nu ska kalla det, är otroligt sött!:) men de där rosett piercingarna såg bara obehagliga ut :S

2009-08-24 @ 21:27:22
URL: http://sariiiih.blogg.se/
Postat av: IDA

Borde inte den där eyeball piercingen vara lite obehaglig? Förmodligen så är den väl extremt tunn men ändå menar jag.. i alla fall medans det läker? :o

2009-08-27 @ 22:05:22
URL: http://iiea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0