FBI are taking over the city!

Nej, kanske inte men ett tag trodde jag nästan det.
Jag hade sett att det cirkulerat runt 3 helikoptrar hela dagen ganska nära och när jag ska gå för att tvätta upptäcker jag att varenda gata rutnt om mig är avspärrad med polistejp och poliser står och vaktar. På en gång började jag försvinna och tankarna jobbade för fullt för at komma på vad som kunde ha hänt. Jag försökte kolla efter mystiska figurer och varelser som stod och lurade i hörnen. Inget! Sen hade jag ju en timme på mig att konspirera vidare när tvätten höll på och jag var minst sagt upptagen.
*Hade svininfluensan kommit hit och jag var i riskzonen att sättas i karantän?
*Gick en massmördare fri och gömde sig i mitt kvarter? Hade polisen kommit på hans hemliga gömma av kroppar?
*Var det ett bombhot? För säkerhets skull tittade jag mig omkring efter bästa stället att ta skydd
*Var Obama på besök?
*Utomjordingar?
*Maffian?
Ja,nu började fantasin skena iväg.
På vägen hem tog jag mod till mig och frågade polisen. Försökte verka lite normal och avlappnad men ögonen lyste nog spänning på mig. Och vad svarar han?
-There has been a triathlon, Iron Man.
Först tror jag att han skojar. Jag tänker ju genast på Iron Man, han i filmen med samma namn. För en kort sekund blir jag riktigt imponerad för då stämde ju nästan en utav mina teorier. Sen inser jag min dumhet och är glad att jag inte han öppna munnen.
-Stupid People, muttrar jag och går hem. Så spännnande var det! Några idioter som springer och cyklar och simmar...var det verkligen värt all cool rekvisita?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0