Antwerpen Inc

Madde e så jäkla rolig. Hon ringde nyss och hade en plan. Hon var på humör för en tattuering så hon e på väg hit nu för att leta upp en ledig tattuerare som kan tillfredställa hennes behov. Önskar jag hade en slant över, eller ett uttagskort till att börja med. Då hade jag åxå fixat lite smärta...

Det var en väldigt seg start idag men hur skönt e det inte att bara ligga kvar i sängen o slöa flera timmar. Efter lite pepp tog jag mig upp och gick till grönsaksmarknaden. Känns lite som att komma utomlands. Det är en utav de bästa sakerna jag vet när man åker på semester, att gå runt bland alla gönsaks och fruktmarknader. Rena himmelriket för mig! Köpte med mig en massa frukt och två växter. Jag har ju pratat hela sommaren om min terass som ska fyllas av blommor, men än så länge har den stått tom. Nu har jag 2 små vänner där ute som ska växa sig stora o starka! Haha!


                    ............................................



Har varit riktigt duktig o städat en massa idag. Fixat o trixat! Ska göra mig i ordning nu och åka ner till stationen o möta upp Madde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0