Underbara sol

Ligger i sängen nu och har lite små ångest. Gårdagen var jättetrevlig men ändå skitjobbig. Han som jag bor med var så jäkla påflugen igår och tjatade bara om att vi skulle dricka öl och kom med de värsta raggningsreplikerna.
" Är det OK om jag lägger armen om dig. Jag brukar alltid göra så med mina vänner om jag blir trött"
Klockan var 8 på kvällen! Hela tiden försökte han lägga armen om mig och sen när vi kom hem klämde han ur sig sin efterlängtade fråga. "Så Malin, vill du ha lite kul ikväll?" NEJ! Han betedde sig som en desperat 15 åring igår. Så nu gömmer jag mig på mitt rum. Jag hoppas han ska jobba idag annars får jag fly lägenheten. Det känns ju bara jobbigt nu. Jag har tågbiljett in till Bryssel och jag e lite sugen på att åka in dit och strosa lite själv. Men säger jag att jag ska dit kommer han garanterat följa med och jag kan inte vara sådär elak och bara säga nej. Jäkla skit! Får börja leta efter eget nu.

Men men, Bryssel var iaf underbart. Tåget in tog kanske 20 minuter och det var fullt av ungdomar. Här i Mechelen bor bara gamlingar så det var kul att se. Och precis som i Mechelen fanns det skitcoola byggnader överallt. Jag bara gapade när jag kom till torget. Så jäkla fint! Jag letade även på den lilla pojken som kissar i fontänen. Förstår inte riktigt varför han har blivit så känd? Han var väldigt liten och omringad av kameragalna japaner. Vi satte oss på en uteservering och tog en öl och dte var så mysigt. Verkligen som utomlands! Sen mötte en av Saths kompisar upp oss och vi käkade på en indisk restaurang. Den maten e ju så förbjudet god men tyvärr lika stark. Så det blev 1 liter vatten till det. Hans vän var från Nepal och jättetrevlig. Var skönt att för en gångs skull kunna förstå vad nån sa. Sath pratar ju med indisk brytning och jättesnabbt som många gånger nickar jag bara och håller med. Sen vid 12 tog vi tåget tillbaka och jag stängde in mig på rummet.

Får se vad som händer med den här dagen. Antar att jag måste gå upp snart och fixa ihop nåt. Men ikväll ska jag kolla runt efter lägenhet. Har fåt ett tips av en arbetskamrat men den låg 30 minuter utanför Mechelen i ett mindre ställe. Ska kolla upp stället lite mer. Men nu måste jag försöka få lite sol.

Idag åker Mattias och Martina till Guangzhou i Kina. Min stad!! Hoppas dom får det roligt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0