tacokväll och Emily Rose

Vi har käkat tacos hela kvällen nu och det e så satans gott. Vet att det är lördag och så men vi kör söndagsstilen med konstant småätande, lite öl och mjukisbyxor. Har precis tittat klart på the exorcism of Emily Rose. Har bara sett halva filmen innan och jag gillar den verkligen. Lite lagomt mystiskt och tanken på att filmen bygger på en verklig tjejs historia trollbinder mig direkt. Jag tror inte på Gud men jag tror absolut på onda andar och sånt. Filmen baseras på Anneliese Michel som bodde i Tyskland. Hittade en riktigt bra sida om henne på internet.             Här

Jag tycker så synd om henne och jag vågar knappt titta på bilderna av henne. Om jag någon gång är i Tyskland i närheten av hennes grav ska jag absolut åka dit och ge henne en tanke.

  
                            Vila i Frid

på tal om otäcka saker. Det har hänt en del saker på Jimmys jobb senaste tiden och han tycker det e lite olustigt ibland. Det är dörrar som öppnas utan förklaring och han känner sig iaktagen och tycker sig se någon i ögonvrån. Det var alldeles någon som dog på hans jobb och han tog över dennes jobb. Det får en ju att undra? I fredags hände det 2 gånger när jag pratade med honom på mobilen att hans röst helt förvrängdes och lät riktigt läskig. Jag fick lov att lägga på för jag klarade inte av att lyssna, blev rädd. Det var till 100% bara dålig täckning men jag har aldrig hört ett sådant läskigt ljud innan.

SÅnt här intresserar mig nåt oerhört men samtidigt är jag livrädd för allt övernaturligt och oförklarligt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0