Tom

Har suttit hela dagen och deppat. Önskar någon kunde slå mig hårt så jag svimmar av och slipper tänka mer. Orkar inte älta allt om och om igen.Känner mig tom och nedslagen. Mina framtidsutsikter är usla, jag har ingen julkänsla what so ever och jag vill skälla ut alla som nån gång gjort mig nåt dumt. Jag går på nålar nu och ett enda litet felsteg och jag exploderar. Jag skulle behöva slå ner nån!
Jag hade ett jobb jag verkligen tyckte om en sen fick dom för sig att jag inte behövdes längre, utan att jag gjort något fel. Så nu står jag här på ruta 1 igen. Inget jobb, inga pengar, alldeles för mycket utgifter och ingen chans att få en framtid. Har tappat lusten helt att leta nytt jobb. Vill bara dra täcket över huvudet och gömma mig. Ska flytta snart men utan jobb får jag flytta hem till Bjurs igen. Lysande framtidsutsikter!

Vid den här tiden på året brukar jag sprudla av lycka. Julen är helig för mig och det absolut mysigaste på hela året. Advent skulle det alltid fikas på och tända nästa ljus. 3 ljuset står fortfarande orört. På lucia satt jag hemma och upptäckte det först på kvällsnyheterna. Jag missade Lucia! Jag har inte ens köpt julklappar!!! Jag brukar ha mina klara i november. Jag har inte ens lust att gå ner på stan och leta efter klappar. Jag vill inte ha julmat för då blir man bara fet. Jag har inte ens lust att fixa julgran. Det verkar bara jobbigt!                  NÅT ÄR FEL!!

Ska ta en liten paus från det här nu. Måste försöka få ordning på mig själv.

Men för er som har julkänslan önskar jag en god jul!
Ciao!

Kommentarer
Postat av: jimmy

ja du malin!!

hur ska man få dig att må bra då?

du är bra svår!!!

hoppas du blir lycklig nån gång.

synd bara att man inte får va me då

2008-12-23 @ 12:22:04
URL: http://@

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0